Skal du prøve noe nytt i årets grillsesong?

Reklame: Har du alt klart til årets grillsesong?

Til tross for at verken temperaturen eller været viser sommer akkurat nå, har det aldri stoppet nordlendinger til å tvinge fram sommerfølelsen i sommermånedene. Og hva gir vel mer sommerfølelse enn grillmat?

På denne tiden av året er det mange som tar fram grillen og ser at den kanskje ikke vil klare seg gjennom årets grillsesong. 

Ny trend

Richard Olsvik er salgsleder for bygg- og elektroavdelingen ved Coop Obs Narvik, og har sett en økende trend blant kundene. 

- Vi ser at det er flere og flere som ønsker å investere penger i en skikkelig god kvalitetsgrill, sier han.

Fordeler som god kvalitet på selve grillen, at grillen holder god grilltemperatur gjennom hele grillingen og at det er mulighet for både direkte og indirekte grilling, er noe som er i fokus hos de som nå kjøper ny grill. 

- Hos oss opplever vi at en god grill er viktig for kunden, og at de ser på en god kvalitetsgrill som en investering som skal vare i mange år. 

Coop Obs Narvik selger mange griller og grillprodukter, og det er særlig merket Weber som er populært blant kundene. 

- Det er et veldig bra merke, og har et vidt spenn av prisklasser og størrelser, alt etter kundens behov. Og det tror jeg er en av grunnene til at det er så mange som kjøper Weber, sier han. 

Til tross for at Olsvik selv foretrekker kullgrill, er det gassgrillen som er mest populær blant kundene. 

Richards anbefalinger

Ønser du deg en liten grill, er Weber Q 1200 en kjempefin gassgrill. Det er en kjekk størrelse på grillen, og veldig plasseringsvennlig. Og for de som ønsker, er det også mulig å kjøpe stativ til grillen. Grillen holder selvsagt også den kvaliteten Weber er blitt så kjent for, sier han. 

 

 

 

- Familier, eller andre som griller større mengder mat, anbefaler jeg Weber Spirit Original 310. Den koster litt ekstra, men er en av de gassgrillene som kom ut som best i test av TV2 Hjelper Deg. Grillen har stor overfalte, slik at man kan grille mye mat samtidig. Grillen har også fått god kritikk på at den blir skikkelig god og varm, og at det er enklet å holde god temperatur under grillingen. 

 

 

- Er du ute etter en god grillopplevelse med kull, vil jeg anbefale Weber Mastertouch GBS 57. Dette er en kulegrill med stor overflate, som gjør det enkelt å grille på direkte og indirekte varme, og ikke minst røyking av mat. Også denne grillen har kommet ut som best i test hos TV2 Hjelper Deg. 

 

 

 

 

Og har du lyst å prøve noe nytt på grillen, har Richard et tips til alle som er glade i å grille. 

- Mange griller bare kjøtt og fisk, men hva med å prøve å grille hele måltidet? Både grønnsaker og dessert gjør seg på grillen. Også pizza er utrolig godt om man griller den. Og ved å bruke røykflis kan man få en helt ny smaksopplevlse på maten, sier han. 

For flere inspirerende grilloppskrifter, klikk her

 

9.6 2016 15:53