Bli inspirert hos Tilbords

Å holde et vellykket middagsselskap kan være mye å arbeid, men om du planlegger å invitere til middag kan det være lurt å ta turen innom Tilbords i Narvik for bli inspirert.

- Mange tror man må lage gourmetmåltider og være veldig avansert når man skal invitere til middagsselskap, men det stemmer nok ikke, forteller butikksjef Hilde Johannessen.

- Vi har mange som kommer innom oss for å bli inspirerte til å se hva de kan gjøre hjemme.


Hilde Johannessen på Tilbords forteller at hun har mange kunder som kommer innom butikken og blir inspirerte til å arrangere middagsselskap. - En av tingene for å et vellykket middagsselskap er å få en god stemning, og den setter du med et fint dekket bord, sier hun. - Vær kreativ når du dekker på. Ikke vær redd for å mikse litt og bruk gjerne høstfarger når du pynter.

To ingredienser for et vellykket selskap

Johannessen trekker fram to ting som er viktig for et vellykket middagsselskap. God stemning og riktig utstyr.

- Stemningen utgjør veldig mye av selskapet, og det å komme til et fint dekket bord er en fin velkomsthilsen til gjestene. Det gjelder å være kreativ, og nå som høsten nærmer seg kan man gjerne bruke litt røff pynt ved bordet, sier hun og trekker fram trefjøler som eksempel.

- Mange tror at man må bruke samme servise til alle serveringene, men man kan godt mikse litt mellom serveringssettene og ta suppeskålene fra et annet servise. Det gjør ikke noe å være litt “ukorrekt”. Hos oss på Tilbords kan du få tips til hva hvordan man kan blande og sette opp servisene.

Den andre viktige faktoren Johannessen trekker fram for et vellykket middagsselskap er riktig utstyr.


Disse japanske knivene er tilgjengelige hos Tilbords. De to øverste er av merket Kai Shun og er en santuko-kniv og en kokkekniv, mens de to nederste er av merket Global og er en filetkniv og en liten kokkekniv.

- Uansett om man bygger hus eller lager mat er riktig utstyr halve jobben. Vi har stadig kunder som får seg en aha-opplevelse når de ser hva produktene våre kan gjøre og det er ofte med på å motivere til matlaging.

- Og det er det vi har lyst til. Vi vil at man skal bli inspirerte, ha lyst til å lage mat, dekorere middagsbordet og invitere venner, forteller Hilde Johannessen.


Det er mange måter å brette servietter på. Hos Tilbords i Narvik kan du få tips til hvordan du kan forme serviettene dine.

- Vær vågal

Hun har følgende tips til de som går med planer om å arrangere middagsselskap:

- Finn ut hva du har lyst til å lage og se gjerne hva du har liggende hjemme. Om du har en rødbete liggende finnes det tusen måter å bruke den på.

- Vær vågal. Ikke være redd for å prøve noe nytt. Du må ikke nødvendigvis ha prøvd ut oppskriften tidligere, for som gjest er det viktigst at man føler det er lagt litt sjel i arbeidet.

Ta turen innom Tilbords Narvik for å bli inspirert.


Hilde, Silje, Emilie, Solveig og Elisabeth på Tilbords Narvik, er alltid klare til å gi kundene inspirerende tips.

 

 

 

 

6.9 2016 16:44