Nå er det ikke lengre snøskuffe og gressklipper som gjelder. Opplev det gode liv i D17.

På tide å pensjonere gressklipper og snøskuffe?

Gjør det vondt i ryggen bare ved tanken på at vinter og snømåking er like om hjørnet?

Vel, da er løsningen enkel: D17.

Huseiere kan oppleve at ulike årstider betyr en evig runddans av vedlikeholdsprosjekter av hus og hage. En splitter ny leilighet hvor dette ikke er en problemstilling kan derfor være fristende.

Hans Øivind Bakkejord og Jonny Stormo ved EiendomsMegler1 i Narvik kan fortelle at de får mange henvendelser på det nye prosjektet i Dronningens gate 17, også kjent som D17. 

Solgt en av to toppleiligheter

Prosjektet D17 er et leilighetsbygg med 14 moderne leiligheter. Bygget byr på gode løsninger og mye tid til å gjøre alt - det vil si alt annet enn vedlikeholdsarbeid. 

Prosjektet ble lansert mandag 12. september og allerede er flere leiligheter solgt, der i blant den ene av toppleilighetene. Dette er også den største av leilighetene, som strekker seg over 145 kvadratmeter og var priset til 7.9 millioner kroner.

- Det er absolutt stor interesse for leilighetene, konstaterer meglerne.

De opplever stor interesse for prosjektet og forteller at den største delen av målgruppen har voksne barn og ønsker et enklere liv.

Leilighetene i D17 er tilrettelagt for et helt livsløp og er utformet slik at fremkommelighet er en enkel sak, uavhengig av alder og livssituasjon.                                                                                  

I hjertet av Narvik

For leilighetskjøpere er beliggenhet en viktig faktor. D17 ligger så sentralt man kan ønske seg; midt i hjertet av Narvik. Begge meglerne er enige:

- Leilighetsbygget blir helt unikt. Her får man alt; en moderne, sentral leilighet, med flotte turområder like ved, og en helt nydelig utsikt.

- Dette er faktisk et av de flotteste prosjektene i Narvik til nå!

Arkitekten bak bygget, Marjo Kristina Jussila, beskriver at intensjonen bak leilighetsbygget er at det skal være både moderne og praktisk.

Leilighetene har egen inngang, solrik balkong og flott utsikt. Utsikten vil fremheves med store vinduer, noe som er tidsriktig og som slipper inn mye lys.


D 17 kommer med et attraktivt fellesområde over garasjeanlegg.

Felles for hele bygget er garasjeanlegg med hver sin parkeringsplass, en felles takterrasse og et attraktivt fellesområde for fritidsformål. Dette, sammen med den sentrale beliggenheten, gjør D17 til et levende bomiljø.

D17 leveres nøkkelferdig med god standard. Det er også muligheter for tilvalg, slik at kjøper kan sette sitt personlige preg på sitt nye hjem.

Fremviser utsikten med dronebilder

D17 er et prosjekt som utbyggerne Knut Ravlo og Karstein Utheim mener har tro på fremtiden i Narvik. I tillegg er også fremvisningen av D17 i tiden. 

For å gi kjøper en smakebit av livet i D17, ble det benyttet drone for å ta bilder på adressen hvor bygget skal stå. Dette er noe utbygger Knut Ravlo er fornøyd med. Stein Pettersen og Joakim Jaksland i Rekyl Reklame har vært ansvarlig for 3D-modellering, utforming av prospekt og produksjonen av hjemmesiden til D17.

- Det er spennende nytenkning og det vil gi kjøper en unik opplevelse av bygget og det allerede før byggestart, forteller Pettersen og Jaksland.

Dronebildene skal vise tilnærmet den utsikten man vil få på hvert plan i bygget, noe som gjør det enklere å visualisere ferdig produkt. 

 

Mer informasjon finner du her: 

17.9 2016 14:50

Fakta D17

D17 er et leilighetsbygg som vil inneholde 14 moderne leiligheter over fem plan.
Prisene vil variere fra 2.99 mill. til 7.9 mill. Størrelsene vil variere fra 66 kvm til 145 kvm. 
Bygget organiseres som borettslag. 
Alle leiligheter kommer med egen parkeringsplass i garasje og sportsbod. Leilighetene har gode solforhold, utsikt og sentral beliggenhet. Leilighetene leveres med balkong med rekkverk i glass. 
Felles for bygget er
 takterrasse og et attraktivt fellesområde over garasjen.
Utbyggerne bak prosjektet er Knut Ravlo og Karstein Utheim.

Kontaktinformasjon