Linda Nilsen og Oddvar Hugo Teigland søker ny medarbeider som kan lede Revigos nye kontor i Narvik.

Søker klokt Narvik-hode til å lede nytt kontor

Dypfryst i isen hvor Arctic Eagles spiller sine hjemmekamper står det ”Revigo”. Men hvem er egentlig denne Revigo?

Revigo er et revisjonsselskap med totalt ni ansatte. Selskapet har kontorer i Harstad og Brønnøysund og ønsker nå å utvide med enda et kontor. For dem var valget enkelt - det nye kontoret skal være i Narvik.

- Narvik var et naturlig valg for oss. Vi ønsker oss en person som har en tilknytning til Narvik by, en som kan lede det nye kontoret, forteller daglig leder og partner i Revigo, Oddvar Hugo Teigland.

Selskapet er på jakt etter et klokt Narvik-hode som skal gi fotfeste i Narvik. Derfor er det viktig at denne personer har lokal kjennskap, nettverk og forankring. 

Sponsor for ørnene

Revigo er allerede sponsor for Arctic Eagles i Narvik. Dette var noe selskapet anså som en spennende og annerledes måte å vise seg frem i By1 på.

For Revigo er det å sponse i lokalsamfunnet viktig. Revigo har derfor sponset blant annet Kanebogen bordtennisklubb og skiløyper på Kvæfjordeidet. Tilbakemeldingene på disse aktivitetene har vært ubetinget positive, forteller revisorene. 

For Revigo er lovpliktig revisjon og revisjonsrelaterte tjenester sentralt, men også rådgivning og veiledning tilknyttet økonomiske vurderinger og valg, kartlegging og styrking av selskapers intern kontroll, og regnskapsteknisk bistand i forbindelse med rapportering er også tjenester Revigo leverer.

- Vi jobber mot små og mellomstore bedrifter. Vi har kunder spredt fra Finnmark i nord til det blide Sørlandet. Vi har en uformell stil, og ser vel ikke helt på oss selv som typiske revisorer, smiler Teigland.

Hos Revigo skal terskelen være lav for å spørre om rådgivning og hjelp. De bruker teknologi som gjør det enkelt å kommunisere til tross for store avstander. Revisorene fra henholdsvis Lavangen og Grovfjord forteller at deres fokus hele veien er å skape tette og nære relasjoner til absolutt alle de jobber med.

- Det skal være enkelt å forholde seg til Revigo, og vi opplever at tillit er veldig viktig når man kommer såpass tett inn på andre menneskers liv.


Revigo er stolt sponsor av Arctic Eagles.

Revigo = Revisjon. Vi. God.

På spørsmål om hvorfor de valgte navnet Revigo, kan Linda Nilsen, partner og daglig leder i Brønnøysund, fortelle at navnet forteller hvem de er, hva de driver med og hvordan de tenker.

- «Rev» står for revisjon, «vi» står for vår tette og nære kontakt mellom hvert kontor og forholdet til våre kunder, mens ”go” egentlig sier seg selv, ler Nilsen og legger til:

- Vi tilbyr rådgivning og spisset kompetanse over et bredt spekter. Vi leverer ikke bare revisor-tjenester. Vi bistår med en rekke andre tjenester, som råd og veiledning ved etablering, omorganisering og kjøp/salg av virksomhet, for å nevne noen.  Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd.

En dose poesi

På hjemmesiden til Revigo møter vi en grønn profil med blader og dikt. I følge revisorene har også dette en misjon. Selskapet har nemlig vokst fra to til ni ansatte på få år.

- Vi har blader i logoen for å signalisere at vi har vekstambisjoner både for oss selv og for våre kunder.  Akkurat slik man holder liv i en plante, skal vi i Revigo pleie kundene våre slik at de føler seg vel og ivaretatt.

- Og selv om mange oppfatter revisorer som grå og kjedelig, så forbeholder vi oss retten til å bruke en dose poesi i vårt arbeid, sier Nilsen.

Jakten på et klokt hode i Narvik er i gang. Og selskapet tilbyr kontorplass i et spennende kontorfellesskap i Ankenes Herredshus, midt i sentrum av Narvik. Plasseringen av kontoret er heller ikke tilfeldig.

- Revigos nye medarbeider skal være en del av et fellesskap. I Dronningens gate er vi lett tilgjengelig og vi tror dette vil være et bra sted for den vi ansetter. Vi håper at det finnes en spennende kandidat i området som kan tenke seg å være med på vår reise.

- Vi oppfordrer alle interessenter til å ta kontakt, kontorplassen står allerede klar! Skiltet er klart til å klistres på døra. Det eneste som mangler nå er et klokt hode fra Narvik, avslutter Teigland.

16.10 2016 16:00

Om Revigo

Revigo (org.nr. 993 108 154) ble etablert i 2008 og eies av revisor Oddvar Hugo Teigland og statsautorisert revisor Linda Nilsen. Selskapet har i dag ni ansatte, syv i Harstad og to i Brønnøysund, fordelt på tre oppdragsansvarlige revisorer, fem revisorer og en kontormedarbeider. Revigos tjenester baserer seg på kompetanse innenfor revisjon og økonomisk rådgivning. Det nye kontoret i Narvik betjenes fra Harstad til den rette personen blir funnet.  

Søk på jobben

For mer informasjon om jobben, kontakt daglig leder Oddvar Hugo Teigland, tlf. 957 55 218, oddvar@revigo.no, eller gå inn på www.revigo.no.

Kontaktinformasjon

Tlf: 770 06 400

E-post: post@revigo.no

Webside: www.revigo.no