Superhelg 15.-18. desember: Gjengen fra AMFI Narvik er klare for å ta i mot gjester fra hele regionen.

Klar – Ferdig – Kjøp & Vinn!

Når kveldene blir lange og julegavene skal handles inn – da er det duket for årets største handelshelg i Narvik!

Julen nærmer seg med stormskritt. For 12. gang gjør Fremover og en rekke butikker i Narvik førjulstiden og julehandelen til en gøy og spennende hendelse. Det er tid for årets Kjøp & Vinn.

Et lite lodd med store muligheter

Kjøp & Vinn har med årene blitt en tradisjon i førjulstiden i Narvik.

Hos butikkene som deltar i Kjøp & Vinn får du fra torsdag 15. til søndag 18. desember utdelt et lodd når du handler. Dette loddet skal ganske enkelt fylles ut og leveres tilbake, så er du med i trekningen av flotte premier.

Et lite lodd kan ende opp med å gi deg alt i fra gavekort på butikker, mat og opplevelser, julesnadder med fenalår, årskort i alpinanlegg eller en hotellweekend for to.

Er du riktig heldig kan loddet ta deg med helt til Bratislava og Wien – på en og samme langhelg!

Møter deg med åpne armer

Butikkene som er med i Kjøp & Vinn er klare for denne store handelshelgen. Nå er det gode tilbud i butikkene og de ansatte er klare for å ta deg i mot.

Senterledene ved Amfi Narvik og Narvik Storsenter, Helge Edvardsen og Kirsten Nystrand, kan fortelle at de ser frem til å få gjester til byen fra nabokommunene.

- Kjøp & Vinn har blitt en lang tradisjon som vi på sentrene gleder oss til hvert år. Vi er klare for å ta i mot kunder, og vi opplever at kundene gleder seg de også. Handler man denne helgen kan man oppnå det lille ekstra!

- Mange er fornøyde med det tilbudet og mangfoldet vi har i Narvik, og en aktivitet som Kjøp & Vinn stimulerer til lokal handel, noe som er viktig, forteller de.


Store smil: Så glade er Narvik Storsenter for at den store handelshelgen er her.

Utvidede åpningstider

Premier 2016

Premiene i år består av:
Gavekort på butikker
Mat og opplevelser 
Julesnadder med fenalår
Årskort i alpinanlegg
Hotellweekend for to
Hovedpremien er en tur til Bratislava med utflukt til Wien

Åpningstidene i handelsstanden er denne helgen forlenget med nattåpent på fredag og søndagsåpent på søndag, så her er det gode muligheter for å gjøre unna en stor del av julehandelen.

Det kan med andre ord lønne seg å legge handelen til Narvik denne helgen, spesielt om du liker gode tilbud, flotte premier og bedre tid til handelen.

 

Jo flere butikker du handler i – jo større er dine vinnersjanser!

 

Her finner du Kjøp & Vinn-arrangementet på Facebook

 

14.12 2016 14:39

Hva er Kjøp & Vinn?

15. til 18. desember er det Kjøp & Vinn i Narvik.

Dette er en årlig handelskampanje som arrangeres av Fremover i samarbeid med en rekke butikker i Narvik.

Handler du i en av butikkene som er med på Kjøp & Vinn-kampanjen, mottar du et lodd per handel i butikken. Dette loddet fylles ut og leveres inn til butikken du handlet i. Når loddet er levert er du med i trekningen av mange flotte premier.

Vinnerne trekkes tirsdag 20. desember.

Dette er butikkene som er med: