Nytt motorsenter åpner på Ankenes

Narvik Motorsenter har offisiell åpning av sine nye, flotte lokaler førstkommende lørdag. Sjekk ut åpningsmagasinet som ligger i postkassen din.

- Lørdag inviterer vi til åpning med aktiviteter for både ung og gammel, forteller Stian Os, daglig leder ved Narvik Motorsenter.

Fra klokken 10.00 til 14.00 blir det servering av pølser og brus, kaffe og kaker – og Os kan lokke med en rekke åpningstilbud.

- Det blir knallpriser på utvalgte modeller fra Yokohama og Michelin vinterdekk, og også gode rabatter på Klim sko og Scott hjelmer åpningsdagen.  

Et komplett motorsenter

Narvik Motorsenter kjøpte eiendommen på Ankenes for fire år siden. Siden overtakelsen er bygget blitt betydelig oppgradert og utvidet. Bedriften disponerer nå 1500 kvadratmeter med butikklokale, kontorer og verksted. På lørdag slås dørene offisielt opp for skuelystne.

- Vi er blitt et komplett motorsenter med det meste av fritidsprodukter. Vi selger snøscootere, ATV, hengere, mopeder, elsykler, vannscooter, båter og har også et stort utvalg av tilbehør. Hos oss møter du dyktige, serviceinnstilte ansatte. Og vi garanterer gode priser, forteller Stian Os.

Os oppfordrer flest mulig om å klippe ut svarslippen som man finner i magasinet som blir distribuert ut i dag. Tar du med denne til motorsenteret på åpningsdagen så er man med i trekningen av en rekke flotte premier.

 

Her er digital utgave av magasinet:

 

12.1 2017 10:51

Narvik Motorsenter

Telefon: 769 60 100
Adresse: Ankenesveien 148