Derfor åpnet de ny butikk

I september pakket de sammen butikken og åpnet i andre lokaler. 

Kjøkkenet er for mange selve hjertet i huset. Her samles familien og deler små og store hendelser fra dagen. For Marie Føre Lindorff på JKE Design Narvik, er det derfor viktig at kjøkkenet skal være et rom hele familien trives i. 

I nye lokaler

Gjennom fem år har Marie drevet JKE Design på Fagernes. Med en stadig voksende kundekrets, ansatte hun i fjor interiørdesigner Cathrine Stornes Pettersen. Sammen bestemte de seg for å ta konseptet et steg videre. 

- Tiden var moden for større lokaler og et bredere sortiment, forteller Marie. 

I september i år flyttet de derfor inn i nye lokaler i Industriveien 16. To etasjer på til sammen nærmere 300 kvadrat, har blitt fyllt med innredninger til både kjøkken og bad. 

- I tillegg har vi også garderobeløsninger og et lekkert utvalg av designmøbler, lamper, matter og diverse tilbehør til både kjøkken og bad, sier hun og forteller at det hele er nøye planlagt for at kunden skal føle seg hjemme hos dem.

Hun forteller at de har brukt god tid på å planlegge innredningen og utstillingen. 

- Hele butikken er gjennomtenkt og henger sammen. Miljøene er planlagt slik at vi får vist mest mulig av innmat, materialer og sortiment, som gjør det enklere for kunden å gjøre et valg.  

Veileder

Hvor lang tid man bruker på å velge seg et kjøkken varierer fra person til person. 

- Mens noen bruker en dag eller to på å bestemme seg, er det noen som planlegger kjøkkenet lenge før huset er bygd. Og det kan være ganske smart om man har klare ønsker til kjøkkenet. Da kan man få tegnet inn ønskelige fasadeendringer, ventilasjon og liknende, sier Marie. 

Både hun og Cathrine står alltid klare til å komme med forslag til løsninger både på kjøkken, bad og garderobe på både nye og eldre hus. 

- Vi har begge jobbet i mange år i bransjen, og har byggteknisk kunnskap til å kunne finne de beste løsningene for kundene våre, sier hun og forteller at mange gjerne ønsker rådene deres under planleggingsfasen. Jentene får ofte plantegninger for å kunne komme med de beste rådene til kundene.

- Det fine med JKE sine løsninger, er at alt bestilles direkte fra produsenten i Danmark. På den måten kan man få spesialtilpasset løsningen slik at den passer perfekt for kunden, sier Marie og forklarer at det er uavhengig om man bygger nytt kjøkken eller pusser opp eksisterende kjøkken. 

Spennende

Marie og Cathrine har et brennende engasjement for innredning, fager og materialer. De er tydelig begeistret når de snakker om den nye butikken i Industriveien. 

- Vi er så stolte av denne butikken. Og vi håper virkelig at kundene våre vil trives her, sier Marie.

- Vi har stor tro på fremtiden, og at Narvik trenger en butikk som dette, legger Cathrine til. 

De smilende jentene ønsker alle kunder, gamle som nye, velkommen til JKE Design i Industriveien 16. 

23.9 2015 19:41