Fare for gullfeber i Narvik

Reklame: Onsdag starter gulldagene i Narvik 

11.-14.mai er det nemlig Gulldager i Narvik. 

Næringslivet i Narvik er i disse dager klare for å ta i mot handlelystne fra hele regionen. Det er nemlig tid for de årlige Gulldagene i Narvik.

Det er tredje året at Fremover, sammen med en rekke butikker i Narvik, arrangerer Gulldager.  Også i år er det butikker fra både Amfi Narvik, Narvik Storsenter og en rekke butikker i sentrum som er med på arrangementet.

Gullbutikkene er pyntet og klare til å ta i mot kundene for en god gullhandel.
På Amfi Narvik har senterleder Helge Edvardsen fått nyss i at maskotene Amfelia og Oskar vil komme på besøk for å hilse på barna.
Mens på Narvik Storsenter blir det gullfeber etter den opprinnelige stengetiden. Senterleder Kirsten Nystrand forteller at det blir både moteshow, konkurranser og premiedryss fra butikkene.
Butikkene i Narvik sentrum er også klare for å ta i mot sine gullkunder, og lover god stemning i sentrumsgatene.


Gulldager er et samarbeid mellom Fremover og en rekke butikker i Narvik. 

Gulldagene har de tidligere årene vært en suksess – både for butikkene og kundene.

- Det er nemlig slik at alle som handler i en gullbutikk, får utdelt en gullseddel. Denne fyller kunden ut og leverer den i en av gullkistene som er plassert både på sentrene og på Kvadraten, forklarer Tonje Sollie, salgssjef i Fremover.

Når gulldagene er over samles alle sedlene inn til en høytidlig trekning.

- Vi har mange fine premier også i år. Vi har gavekort fra både Narvik Storsenter, Amfi Narvik, Match og Coop Obs. I tillegg har vi to pengepremier på 5.000 kroner, mens førstepremien er på 10.000 kroner til en heldig vinner, sier Sollie.

- Det kan med andre ord lønne seg å dra på shopping under gulldagene, legger Sollie til.  

For mer info om Gulldager, klikk her. 
Sjekk også ut arrangementet på Facebook.
 

10.5 2016 18:56