På AMFI Narvik er man opptatt av god service, gode butikker og fornøyde kunder.

Vil du vite en hemmelighet?

Amfi Narvik huser mange spennende butikker med et bredt utvalg. Vi sjekket pulsen på butikkene i forbindelse med Trenddagene og snakket med flere ansatte. I tillegg til en spennende arbeidsplass kunne de fortelle om et fantastisk arbeidsmiljø.

Psst… Onsdag 22. april kl. 17.00-20.00 tjuvstarter Amfi Narvik Trenddagene med hemmelig salg for alle sine medlemmer av kundeklubben med mange spennende tilbud. Er du ikke medlem? Meld deg inn, da vel!

Du gjør dette enkelt her Fordelene er mange og som medlem får du tilbud og rabatter ikke alle andre får.

Amfi Narvik står med åpne armer for alle sine kunder på trenddagene på Amfi torsdag 23. til lørdag 25. april.

Du får en fullstendig oversikt over tilbudene på Amfi når kundekvelden starter.

Verdens minste trille

Velg riktig trille og gjør reisen lettere!


Thomas med trillen praktisk under armen
og kona Gunn Inger
trygt plassert i barnevognen.

Alle småbarnsforeldre har i større eller mindre grad opplevd problemstillingen med hvor stressende det kan være å reise med småbarn. Spesielt alene. Høy puls, dårlig tid, trøtte barn og svetteperler i panna - allerede før dere har nådd flyet.

For å gjøre denne problemstillingen lettere har YoYo lansert verdens minste trille som du kan bære på armen som en veske. Ved hjelp av den kan du trille barnet helt inn på flyet og enkelt pakke den sammen og legge den i hyllen over deg.

Denne praktiske og stilrene trillen fås kjøpt hos Bare Barn, der du også kjøper sesongens klær til barn i alle aldre. Innehaver Gunn Inger Einås-Eidum forteller om behagelige og stilige klær til barn med blant annet print og god kvalitet.

- Vi er opptatte av det barnlige preget, sier Gunn Inger.

Det er ikke til å legge under en stol at ekteparet Gunn Inger og Thomas Einås-Eidum er ekstremt opptatt av kvalitet i alle ledd.

Sunne sommerdager

Velg sunne alternativ til hele familien!


Sprudlende ansatte på Enklere Liv,
nyter egenprodusert is

Sommeren nærmer seg med stormskritt, det samme gjør hyppigheten av å spise is. Når sola steker er det alltid godt å få kjølt seg ned, og enda bedre er det om isen er sunn. Med gode og naturlige råvarer kan man enkelt lage hvilken som helst is eller smoothie selv.

 Drink´n Go Blender lager smoothien din på 1-2-3 og du kan enkelt ta den med deg. Friske bær, youhurt og frukt er perfekt å mikse sammen og skaper en kickstart på dagen.

- Drink´n Go Blender lager perfekte frokostsmoothier som en enkelt kan ta med seg på jobb, Line-Elisabeth Sørensen.

Hos Enklere Liv får du tak i dette og mye annet for varme og sunne sommerdager for både store og små! 

 

Ny jeansavdeling

Kvalitet varer lengst

En ekstra fordel er det at jeansene er stilrene og holder lenge. Med forskjellig utgangspunkt er det viktig at det finnes et bredt utvalg å velge


De ansatte på Match demonstrerer
den gode kvaliteten

mellom. Med rett behandling får du slitesterke og tidsriktige jeans som holder lenge - hos Match.

Motebildet er preget av gjennomgående smale jeans med innslag av 70-tallstrend med bootcut. Utenom det får du også upåklagelig service og hjelp til å finne antrekk til akkurat deg.

- Vi setter kunden i fokus og hjelper dem med å finne riktig uttrykk, forteller daglig leder Inger Marit Jensen.
- Jeans er det mest anvennlige plagget og kan brukes til alt, både hverdags og fest.

I tillegg til det skryter hun av AMFI Narvik og det gode arbeidsmiljøet de har der.  

Black and white

Går aldri av moten


Katja fra Byoung og Hilde fra Tilbords
har tatt matching til et nytt nivå

Katja på Byoung forteller at svart og hvitt aldri går av moten og her kan en velge mellom klassisk, feminint eller et røft uttrykk. Ved å blande forskjellige mønster og materialer i svart og hvitt kan man skape uendelig mange uttrykk - man kan til og med matche interiøret. Rene linjer, solide materialer og striper er noen av stikkordene for sesongens trender på både klær og interiør.

De populære vasene fra Kahler Omaggio er blant annet å finne hos Tilbords, disse har skutt fart og er å finne i uttallige hjem.

- I løpet av kort tid blir disse lansert med sølvstriper, og første bestilling er allerede forhåndsbestilt, sier Hilde Johannessen - innehaver av Tilbords.

- Utenom dette har vi fått inn Robert Welch, et 50 år gammelt merke som kombinerer innovasjon med respekt for tradisjoner, fortsetter Hilde. 

Urmaker Karoliussen


Trond Karoliussen vinker sine kunder velkommen inn

Vi snakker ofte om helhetsinntrykket - det må være bra og gjerne inneholde det lille ekstra. Før var det gjerne nok med et antrekk som matchet, og som tilbehør funket det fint med smykker eller en ring. De siste årene har klokker i motebildet skutt fart, vi bruker klokker som en like viktig del av outfiten som bukser.

- Vi ser at klokker har blitt en viktigere del av outfiten med årene og opplever at kunder kommer helt fra Tromsø for å handle hos oss. Jeg har jobbet som urmaker i 33 år og ser at trendene fornyer seg og kommer igjen, blant annet “bestefarklokkene”, sier Trond Karoliussen.

Mulighetene er mange; Urmaker Karoliussen har klokker i flere prisklasser og til alle anledninger. 

 

Velkommen til Trenddager på AMFI Narvik. Vi er her for å gi deg en ekstra god opplevelse.

21.4 2015 20:00

Trendager

Trenddager er en kampanje som arrangeres på 54 Amfisenter 23.-25.april 2015

AMFI Narvik står klar for å presentere alle vårens trender i sine 40 butikker.

Delta i vår quize og les mer om trenddager her