Satser for fullt i Holmenveien

Etter å ha arbeidet i byggestøy i ett år, skal Agenda i Holmenveien nå reåpne på torsdag.  - Vi feirer oss selv, og ønsker alle velkomne. 

Torsdag 29. oktober klippes snora for de nye lokalene til Agenda i Holmenveien. 

- Dette er en dag hvor vi skal feire oss selv etter et år med byggestøy og -støv, forteller avdelingsleder for produksjon i Agenda, Harald Sælnes. 

- Og i den forbindelse skal vi også ha åpen dag. Så alle er hjertelig velkommen innom oss her i Holmenveien på Fagernes, legger han til.  

En omstilling til overskudd

Agenda AS ble etablert i Narvik i 1972. I 2002 skiftet de navn til Agenda. I 2012 fusjonerte de inn datterselskapet Smia Vekst, som da også endret navn til Agenda.

Til tross for at Agenda i 2008 nesten gikk konkurs, klarte attføringsbedriften å omstille seg til at de i dag har dekket inn alle tap og sitter på en stabil egenkapital. Dette gjør at Agenda nå kan sørge for at de rundt 230 som har tillknytning til bedriften har et arbeid å komme til hver dag.


Hver dag kjører Alf-Helge Liljebakk, Kristoffer Wessman og Eivind Blomli varer til store og små bedrifter i narvikområdet. 

I Holmenveien er det ca. 50 personer i de ulike produksjonsavdelingene. 

Det siste året har Agenda fokusert på bygget i Holmenveien, og endret noe på produksjonsområder. 

- Vi har blant annet flyttet all produksjon ned på ett plan, fått ny kantine, fått nye lokaler til Jobbfrukt,makulering og utvidet vaskeridelen, forklarer Sælnes.  

Åpningen av bygget blir derfor en dag som skal markeres etter et år med støy og støv. 

Fant drømmejobben

Fra 1. februar i år har Agenda Holmenveien tilbudt Jobbfrukt til bedrifter. 

Det er mange personer som er involvert i produksjonen av fruktkurvene. Frukten blir inspisert, sorterer og pakket, før kurvene blir levert til bedriftene som har bestilt. 

- Dette er helt klart drømmejobben min, forteller Jørn Morten Albrigtsen, som har jobbet med Jobbfrukt siden oppstarten. 
 


Å levere jobbfrukt til private og bedrifter, er noe av det Jørn Morten Albrigtsen liker godt med jobben sin på Agenda. 

Han har tidligere jobbet som butikkmedarbeider i dagligvarebutikker i Narvik. Han trivdes godt med det, men kjente etterhvert at han ønsket noe annet. Han har nå funnet jobben som passer perfekt til han. 

- Det fine med å jobbe her, er at man kan være seg selv. I butikk møter man mange hyggelige mennesker, men de er som regel bare innom også drar de videre. Her jobber man sammen med personer man også kan være sammen med på fritiden, forklarer han.

 

Meningsfullt arbeid for alle

Agenda tilbyr også en rekke andre produkter og tjenester, både til privatpersoner og bedrifter. 

- Her i Holmenveien jobber vi med Jobbfrukt, makulering, vaskeri, logistikk og vedsalg, sier Sælnes og forklarer at de stadig kommer opp med nye produkter og tjenester for å tilpasse seg markedets etterspørsler.

 

- Et av de interne målene vi har her på Agenda er at alle skal ha meningsfulle arbeidsoppgaver å komme til hver dag, sier Sælnes. 

En av tankene bak oppussingen i Holmenveien var å tilrettelegge for flere produkter og tjenester til markedet. 

- Vi er klare for enda flere henvendelser angående jobbfrukt og de andre tjenstene vi tilbyr her på Agenda, sier han stolt. 

 


Torsdag 29. oktober er det åpen dag på Agenda i Holmenveien. Her er både store og små velkomne til å feire reåpningen av det nye bygget. 

27.10 2015 14:04

Produkter og tjenester

Agenda i Narvik tilbyr en rekke tjenester og produkter for bedrifts- og privatmarkedet i Narvik og omegn.