Snart blir sjefstolen til Inis Ivarsson ledig. Er du Agendas nye administrerende direktør? Foto: Kjetil Janson

Bli med Agenda inn i framtiden

I snart ni år har sjefstolen på Agenda vært opptatt. Nå blir den ledig, og kanskje er du den perfekte kandidaten til jobben?

Siden 2008 har Inis Ivarsson sittet i sjefsstolen på Agenda i Narvik.

Nå er en av Narviks mest interessante lederjobber ledig. Agenda er en moderne arbeid- og inkluderingsbedrift som er i stadig utvikling. I tillegg til øvrig tiltaksspekter og produksjon, har de nylig vunnet store og betydningsfulle anbud. Bedriften utmerker seg både lokalt og regionalt og leverer både kvalitet og gode økonomiske resultater.

Ledig sjefsstol

Fremdeles er det nok av spennende utfordringer. Agenda skal utvikle hele bedriften fra arbeidsinkludering og kurs til produksjonen.  Nå som Inis trer tilbake fra stillingen, håper hun at den riktige personen søker på jobben og tar Agenda til nye høyder.

- For Agenda er det viktig at den som søker som administrerende direktør ikke bare har høyere utdanning, men også har ledererfaring gjerne kombinert med økonomi- og markedsføringskunnskaper.

I tillegg må søkeren ha en lederstil for fremtiden, som blant annet kan beskrives som en person som er omstillingsdyktig, samfunnsengasjert, fleksibel, nytenkende, handlekraftig og er god lagspiller.

- Dette er en spennende bedrift, med et mangfold av mennesker og aktører som krever gode kommunikasjonsferdigheter. Så er det avgjørende at den som søker på jobben klarer å skape både resultater og entusiasme, og ikke minst har aksept for felles mål og retning.


Har du høyere utdanning og bred ledererfaring kan det være at du er den neste administrerende direktør for Agenda. Foto: Kjetil Janson

Ønsker du ytterligere opplysninger om stillingen kan du ta kontakt med administrerende direktør Inis Ivarsson 91 60 25 99 eller styreleder Per Storlien 90 03 68 08.

Gå inn på hjemmesiden, Facebook eller LinkedIn for mer informasjon om Agenda. 

 

For å søke stillingen sender du en epost med søknad, CV og attester til post@dinagenda.no innen 11. september 2016.

21.8 2016 17:54